Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els centres educatius de la Seu d’Urgell ja tenen programades les seves jornades de portes obertes

Els centres educatius de la Seu d’Urgell ja tenen programades les seves jornades de portes obertes

Del 29 de març al 9 d’abril tindrà lloc el termini per presentar la preinscripció escolar per al segon cicle d’educació infantil, l'educació primària, els centres integrats i l'educació secundària obligatòria (ESO)
Cartell sobre les jornades de portes obertes
11/03/2019 17:45

Totes les escoles i instituts de la Seu d'Urgell i Castellciutat han programat jornades de portes obertes abans que s'iniciï el període de preinscripció per accedir al segon cicle d'educació infantil, primària i educació secundària obligatòria (ESO) del pròxim curs escolar 2019-2020. L'objectiu de les convocatòries, així com les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el funcionament diari dels equipaments, els serveis que s'hi ofereixen i els projectes educatius propis.

L'Escola Pau Claris organitzarà la jornada de portes obertes aquest pròxim dissabte, 16 de març, de deu del matí a una del migdia. Els interessats també podran visitar el centre en horari escolar trucant prèviament i concertant visita.

Per la seva banda, l'Escola Albert Vives obrirà l'equipament el dissabte 23 de març, de dos quarts d'onze del matí a la una del migdia. A les 12 h del mateix dissabte tindrà lloc una xerrada informativa. Val a dir que també es podrà visitar l’escola en horari escolar, concretant l'hora per telèfon.

La Salle celebrarà una jornada d’escola oberta el divendres 29 de març, en horari escolar. Dissabte 30 de març durà a terme la jornada de portes obertes per a educació infantil, primària i ESO, de les deu del matí a la una del migdia. Pel que fa als cicles formatius, les visites es faran el dissabte 11 de maig, també de deu del matí a una del migdia. A més, aquest centre es podrà visitar en horari escolar trucant prèviament per reservar hora.

L'Escola Castell-Ciutat organitzarà trobades concertades amb les famílies trucant al centre prèviament, i per visitar l'Escola La Valira caldrà també trucar abans.

Visites als centres de secundària

L'Institut La Valira ha organitzat una jornada de portes obertes per aquest pròxim dimecres 13 de març, amb visites guiades amb famílies, a les 7 i a dos quarts de 8 del vespre. A les 8, també s'hi oferirà una sessió informativa.

L'Institut Joan Brudieu de la Seu d'Urgell obrirà portes obertes per als futurs alumnes d'ESO aquest dimarts 12 de març. La visita tindrà tres torns (19h, 19.15 h i 19.30 h). El dilluns 29 d’abril, a les 8 del vespre, serà el torn per als estudiants de batxillerat i cicles formatius. La reunió informativa serà a dos quarts de 9 del vespre.

Informació a l'Oficina Municipal d'Escolarització

Tothom qui ho vulgui pot adreçar-se a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), situada a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, per informar-se tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com del procés de preinscripció.   

La preinscripció escolar per al segon cicle d’educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria és del 29 de març al 9 d’abril.