Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els centres educatius de la Seu d’Urgell programen les seves jornades de portes obertes adaptades a la situació de pandèmia

Els centres educatius de la Seu d’Urgell programen les seves jornades de portes obertes adaptades a la situació de pandèmia

Es faran sessions telemàtiques o visites en grups reduïts, amb un estricte protocol de seguretat. Es recomana visitar els webs de les escoles i instituts per informar-se del procés de reserva prèvia
Jornades de portes obertes dels centres educatius de la Seu d'Urgell
23/02/2021 17:35

Tots els centres educatius de la Seu d’Urgell han programat jornades de portes obertes adaptades a la situació de pandèmia. Les visites guiades a les escoles i instituts es faran enguany a través de sessions telemàtiques o en grups reduïts, seguint un estricte protocol de seguretat. Es recomana visitar els webs dels centres per informar-se del procés de reserva prèvia.

L'objectiu de les jornades de portes obertes, així com de les trobades i les visites als centres, és donar a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte de centre o el caràcter propi de cadascun. Aquestes accions es duu a terme abans del període de preinscripció de cara al curs 2021-2022.

Segon cicle d'Educació infantil i primària

L'Escola Albert Vives ha organitzat una jornada de portes obertes pel dissabte 6 de març. L'activitat comptarà amb una xerrada informativa i una visita guiada per torns, en grups d’un màxim de 10 persones. Caldrà demanar cita prèvia per participar-hi. 

Pel que fa l'Escola Pau Claris, durà a terme una visita guiada el dissabte 13 març, de 9 a 13 hores, en 4 torns (9.00 h, 10.00 h, 11.00 h i 12.00 h), en grups d’un màxim de 10 persones. També serà necessari reservar plaça prèviament.

Finalment, tant per a poder visitar l'Escola Castell-Ciutat com l'Escola La Valira, caldrà trucar prèviament a cadascun dels centres per demanar dia i hora.

ESO, Batxillerat, Batxibac i Cicle Formatius

Per a l'accés a les jornades de portes obertes a l'ESO, el Batxillerat, el Batxibac o cicles formatius, el Col·legi La Salle proposa trucar al centre o bé enviar un correu electrònic per concertar dia i hora de visita, també per als cicles inferiors.

L’Institut Joan Brudieu ha programat pel dimarts 9 de març una reunió informativa telemàtica. Per poder-hi participar caldrà reservar cita prèvia abans de les 23.59 hores del dilluns 8 de març.

Per la seva banda, l’Institut La Valira ha organitzat pel dijous 11 de març, a les set de la tarda, una sessió de portes obertes virtual amb les famílies a través de la seva web. També es pot visitar el centre de manera presencial demanant cita prèvia.

Dates previstes per a la preinscripció

L'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), situada a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, informarà tant dels diferents centres educatius de la ciutat, així com del procés de preinscripció. En aquest cas, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 973 35 00 10 o bé enviant un correu electrònic a .

La preinscripció escolar per al segon cicle d’educció infantil i primària es preveu que sigui del 15 al 24 de març, mentre que per educació secundària obligatòria serà del 17 al 24 de març. Ambdues dates encara no s'han publicat oficialment.