Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els centres educatius de la Seu inicien jornades de portes obertes

Els centres educatius de la Seu inicien jornades de portes obertes

El col.legi Pau Claris i La Salle mostren aquest dissabte les seves instal.lacions El col.legi Albert Vives ofereix la possibilitat de visitar el centre de forma presencial i a través d’un DVD
Col.legi La Salle
07/03/2008 20:02

Els centres educatius de la Seu han iniciat ja les jornades de portes obertes. Si aquest dilluns encetava les visites concertades l’IES Joan Brudieu, aquest dissabte és el torn pel CEIP Pau Claris i el col.legi concertat La Salle, que permetran l’accés a les instal.lacions de les 10 a la 1 del migdia. Les famílies poden conèixer així de primera mà els equipaments, serveis, activitats i projectes pedagògics de cada col.legi. En relació al centre Pau Claris, enguany serà la primera vegada que es podrà visitar l’ampliació de l’edifici escolar, on s’hi ha ubicat el nou menjador i una sala polivalent.

Pel que fa al CEIP Albert Vives i el CEIP Castellciutat es podran visitar qualsevol dia, de dilluns a divendres, en horari escolar, avisant prèviament a la direcció. A més a més, com a novetat, el centre Albert Vives ofereix l’oportunitat de conèixer l’escola a través d’un DVD, del qual n’han repartit còpies a les llars d’infants i l’Oficina Municipal d’Escolarització. A les imatges de la visita ‘virtual’ també s’hi pot accedir a través de la pàgina web www.xtec.cat/ceip-albert-vives

El calendari de preinscripció i matriculació s’ha establert des del dia 12 de març, en què es farà la publicació de l’oferta inicial. La presentació de les sol.licituds està prevista del 25 de març al 4 d’abril. El sorteig públic per determinar l'ordenació de les sol•licituds es farà el 15 d'abril. Les reclamacions a les llistes amb el barem es podran presentar els dies 15, 16 i 17 d'abril. Les llistes amb el barem un cop resoltes les reclamacions es publicaran el 22 d'abril, mentre que la publicació de l'oferta final s’ha estipulat pel 19 de maig. Finalment, la publicació de les llistes d'alumnes admesos serà el 26 de maig, i el període de matriculació: del 9 al 13 de juny.

La preinscripció es podrà realitzar a cada centre educatiu, així com també a l’Oficina Municipal d’Escolarització que facilitarà la informació sobre tota l’oferta educativa de La Seu.