Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els centres escolars urgellencs s'obren a les famílies

Els centres escolars urgellencs s'obren a les famílies

El col.legi La Salle organitza aquest dissabte una jornada de portes obertes Les preinscripcions comencen dilluns, 19 de març
Col.legi La Salle
16/03/2012 10:25

Tot coincidint amb l'inici de les preinscripcions, tots els centres educatius de la Seu d'Urgell estan donant a conèixer a les famílies urgellenques el seu funcionament, els serveis que ofereixen i el projecte i filosofia del seu programa formatiu.

L'escola Pau Claris va ser la primera a obrir les seves instal·lacions, dissabte passat. El Col·legi La Salle fa la seva jornada aquest dissabte, dia 17, de les 10 del matí a la una del migdia.

Durant la jornada de portes obertes, el centre té previst orientar les famílies sobre els cursos d’educació obligatòria (Infantil, Primària i Secundària). Alhora, es podran veure els equipaments, amb les aules de les diferents etapes, els espais comuns del centre, el gimnàs, la capella, la sala d’actes i el teatre, entre d'altres.

La Salle posarà a disposició de les famílies el pati de l’escola com a aparcament durant la seva visita al centre, al qual s'accedeix pel carrer Llorens Tomàs i Costa.

De la seva part, les escoles Albert Vives i Castell-Ciutat organitzen trobades concertades amb les famílies, tot trucant al centre prèviament. Pel que fa a l'escola La Valira, enguany atendrà únicament les famílies que ja hi tinguin un fill escolaritzat.

Les preinscripcions als centres escolars de la Seu comencen el pròxim dilluns.