Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els comerciants de l'Alt Urgell s'interessen per adherir-se a la Junta Arbitral de Consum

Els comerciants de l'Alt Urgell s'interessen per adherir-se a la Junta Arbitral de Consum

Els establiments adherits disposen d’un distintiu per acreditar el seu compromís envers els consumidors i així merèixer la seva confiança
Junta Arbitral de Consum - Reunió
28/01/2008 14:45

Comerciants de la Seu d’Urgell i d’altres poblacions de la comarca han mostrat el seu interès a adherir-se a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, l’òrgan de la Generalitat que vetlla per la resolució de conflictes entre comerciants i consumidors. Així, una trentena de representants del sector del comerç de la comarca van recollir els impresos d’adhesió a la Junta de Consum en acabar l’acte informatiu que divendres va tenir lloc a la Seu d’Urgell.

En l’esmentat acte, Mercè Querol, cap d’Inspecció de Consum de l’Agència Catalana de Consum a Lleida, va parlar de diversos temes relacionats amb el comerç i el consum com ara la Llei de Garanties, els horaris comercials, els preus o l’etiquetatge, entre d’altres. Després de la seva intervenció, es va obrir un torn obert de paraules amb el públic assistent, durant el qual es van debatrem algunes de les més importants inquietuds del sector.

Els comerciants assistents a l’acte van valorar positivament el fet d’adherir-se a la Junta Arbitral de Consum. Els establiments adherits disposen d’un distintiu per acreditar el seu compromís envers els consumidors i així merèixer la seva confiança. “Els consumidors saben que en aquests establiments tenen una garantia de qualitat afegida que els assegura que, en cas de reclamació, aquesta es podrà resoldre mitjançant la via arbitral de consum, de manera totalment gratuïta”, va indicar la representant de l’Agència Catalana de Consum.

A més dels comerciants, a l’acte també hi van ser presents el president de Consell Comarcal, Jesús Fierro, i el tinent d’alcalde promoció econòmica de la Seu d’Urgell, Albert Batalla.