Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els empresaris de l'Alt Urgell debaten sobre recerca i innovació

Els empresaris de l'Alt Urgell debaten sobre recerca i innovació

Enguany s'organitzen, per segon any consecutiu, les Jornades Interempresarials. Hi ha programada una trobada a la Seu el dia 26 de setembre.
Foto dels presidents de les associacions d'empresaris del Pirineu Oriental
12/07/2007 13:43

Les associacions d'empresaris del Pirineu oriental, entre elles l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell, han programat una sèrie de trobades entorn de la recerca i la innovació a l'empresa. El sector ha acordat reunir-se per segon any consecutiu en les Jornades Interempresarials, que posaran en comú les principals necessitats de cada territori per tal de buscar solucions a les problemàtiques de les empreses pirinenques.

La primera jornada d'enguany s'ha celebrat aquest dimarts a Ripoll, on més de 25 empresaris hi van assistir per escolar les conferències del director del Departament d'Innovació del CIDEM, Carles Gómara; el director del Departament de Noves Tecnologies de Foment del Treball Nacional, Antonio Sáenz; i el secretari general de la FEPIME de Catalunya, Salvador Guillermo. La pròxima trobada serà el dia 26 de setembre a l'Alt Urgell, on s'elaborarà un document de resum consensuat de totes les necessitats territorials detectades en relació amb el tema de la innovació. Finalment el mes de novembre es presentarà aquest document a l'Administració mitjançant una tercera jornada.

Les patronals assistents a les Jornades -la Unió Intersectorial Empresarial del Ripollès, l'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB), Empresaris per al Solsonès, l'Agrupació Empresarial de la Cerdanya (AEC), l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell (AEAU)- consideren bàsic aconseguir amb el debat trencar l'actual desequilibri territorial al Pirineu.