Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els estudiants poden visitar fins dimecres el Bus de les Professions

Els estudiants poden visitar fins dimecres el Bus de les Professions

Dilluns, a les sis de la tarda, també hi ha prevista una xerrada informativa dirigida a les famílies sota el títol ‘I després de l’ESO què?, al centre cívic L’Escorxador
Bus de les Professions
08/10/2007 13:05

El pròxim dilluns, 8 d’octubre, i fins dimecres 10, hi haurà instal·lat a La Seu, al costat del centre cívic l'Escorxador, el Bus de les Professions. L'objectiu de la iniciativa és oferir a l’alumnat de tercer i quart curs d’ESO, a través de visites concertades, la possibilitat de conèixer de prop les característiques de la formació professional i els corresponents cicles formatius que es poden estudiar a Catalunya.

També s’ha organitzat per dilluns, a les sis de la tarda, al centre cívic l’Escorxador, una xerrada informativa dirigida a les famílies de La Seu sota el títol ‘I després de l’ESO què?’, on s’explicaran les sortides professionals que tenen els nostres fills cursant un cicle formatiu.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell, Mireia Alba, ha subratllat “la importància de donar informació de l’oferta dels diferents cicles formatius per tal que pugi arribar als alumnes de la nostra ciutat, i alhora poder conèixer les diverses sortides professionals que podran optar”.

La visita del bus consta de dues parts: la primera correspon a la presentació, amb suport audiovisual, de les característiques de la formació professional dins del sistema educatiu, mentre que la segona part s’ofereix una visita guiada on s’expliquen les diferents famílies professionals.

A més a més, el Bus de les Professions també disposa de tot tipus d’informació sobre els diferents estudis postobligatoris: cicles formatius, batxillerat i accés a la universitat, així com també sobre programes de garantia social, proves d’accés als cicles formatius, beques i ajuts, etc.

L’horari per a les visites concertades és de les 9.15 a les 12.15 hores i de les 15 a les 16.30 hores per als centre que així ho sol·licitin. A més, dilluns 8 i dimarts 9 d’octubre, de 18 a 19 hores restarà obert per al públic en general.

El Bus de les Professions, que enguany realitza la seva divuitena edició, és un servei de la Sudirecció General de Programes i Recursos de la Direcció General d’Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell.