Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els grups ecologistes denuncien el risc de despreniments al traçat del Tobotronc

Els grups ecologistes denuncien el risc de despreniments al traçat del Tobotronc

13/11/2008 12:40

El trajecte del Tobotronc està ubicat, en certs trams, en zona de riscos de despreniments. Ho han fet públic les associacions ADN i Amics de la Rabassa, basant-se en un informe del Ministeri d'Indústria. Els dos col.lectius ecologistes han lamentat que aquest informe no s'hagi tingut en compte a l'hora de redactar el projecte d'aquesta atracció turística, en funcionament des de febrer d'enguany.

D'altra banda, les entitats també han constatat que el Tobotronc transcorre per una zona de risc d'allaus. Es per això que han inclòs aquesta informació a la denúncia que ja van presentar a la Batllia demanant l'aturada cautelar de la instal·lació.

Per aquests motius, divendres passat van presentar un informe a la Batllia on deixen constància d'aquests dos perills per als usuaris. Aquest informe passa a formar part de la denúncia anteriorment presentada on demanaven l'aturada cautelar de la atracció. La presidenta de l'Associació de Defensa de la Natura (ADN), Anna Riberaygua, ha aprofitat per reiterar la seva posició en contra del projecte de Naturlàndia, argumentant que és possible generar negoci de manera sostenible i essent respectuós amb l'entorn, i que la zona on es vol fer aquest parc temàtic 'és única al món i s'ha de preservar'.