Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els Mossos alerten d'un frau en la contractació d'anuncis a les pàgines grogues

Els Mossos alerten d'un frau en la contractació d'anuncis a les pàgines grogues

Una falsa empresa ven telefònicament als comerços i locals comercials publicitat inexistent que després cobra en efectiu La policia catalana recorda que els venedors han d’anar identificats i que cal assegurar-se de la gestió al telèfon 902 202 202
03/12/2008 10:42

Els Mossos d’Esquadra han alertat aquest dimecres d’una presumpta estafa a la Seu d’Urgell. El ‘modus operandi’ dels estafadors és vendre telefònicament als propietaris de comerços i locals de restauració la inserció d’anuncis a les pàgines grogues o blanques de Telefònica. Després de tancar el contracte fraudulent, la falsa empresa proposa el cobrament en efectiu a través d’un missatger, que passa a recollir l’import de la publicitat per l’establiment.

La policia de la Generalitat ha volgut remarcar que la contractació dels serveis de les pàgines grogues o blanques de Telefònica es cobra en efectiu. Els agents insisteixen en el fet que cal fer-ne la domiciliació i, en tot cas, demanar sempre la identificació del comercial que passi a cobrar, així com el seu nom. El telèfon de l’empresa oficial que gestiona la publicitat és el 902 202 202. Trucar-hi pot ajudar a comprovar la legalitat de la gestió.

Els Mossos d’Esquadra de la Seu han demanat la col.laboració ciutadana per localitzar els estafadors. És per aquest motiu que sol.liciten que si hi ha algú que ha contractat aquest servei i té un dia fixat per al cobrament, els ho facin saber.