Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els Mossos d'Esquadra ofereixen un catàleg en línia de joies recuperades

Els Mossos d'Esquadra ofereixen un catàleg en línia de joies recuperades

Entre les més de 1.300 peces que es troben a l'arxiu, n'hi ha que són d'una banda que va actuar a l'Alt Urgell i la Cerdanya
Catàleg de joies robades dels Mossos d'Esquadra
16/08/2016 18:55

Els Mossos d'Esquadra compten actualment amb un catàleg en línia de més de 1.300 joies i objectes robats que tenen en els magatzems i que no han pogut ser retornats als seus propietaris. En l'arxiu apareixen desenes de joies que es van recuperar el mes d'abril passat amb la desarticulació d'una banda que va robar en una quarantena d'habitatges de l'Alt Urgell i la Cerdanya.

El catàleg mostra fotografies de tots els articles recuperats i s'especifica quan han estat localitzats. Quan algú troba un objecte que podria ser seu i omple el formulari, la policia el cita, li fa reconèixer i després ha d'acreditar-ne la propietat amb factures o fotografies.

Des del mes de març passat, en què es va estrenar l'apartat a la web del cos policial, un centenar de víctimes han pogut recuperar les seves joies. La difusió d'aquest catàleg s'ha fet a través d'un vídeo a Twitter, on s'explica tots els passos a seguir.

El catàleg està organitzat per categories, com ara anells, arracades, rellotges i penjolls, tot i que també hi ha apartats per a monedes antigues i coberts i vaixelles, entre d'altres.