Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els municipis de l'Alt Urgell aproven els nous plans locals de joventut 2016-2019

Els municipis de l'Alt Urgell aproven els nous plans locals de joventut 2016-2019

Ja s’han començat a implementar al territori amb la participació del jovent. L'objectiu final de les accions serà "facilitar l’emancipació i participació de la població jove de la comarca i afavorir el seu arrelament al territori"
Grup de discussió dels plans locals de joventut
21/09/2016 14:15

Els municipis de l’Alt Urgell ja han aprovat els nous plans locals de joventut per al període 2016-2019, elaborats per l’Oficina Jove de la comarca de la mà dels ajuntaments i de joves alturgellencs, que han ajudat a fer "un pas més enllà" per buscar accions "més concretes i adaptades a les seves necessitats".

Les planificacions inclouen un seguit de programes que agrupen tant projectes i línies d’accions d’abast municipal com intervencions d’abast comarcal, ja que tota la població jove alturgellenca pot fer ús dels serveis que s’ofereixen des de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. L'objectiu final és "facilitar l’emancipació i participació de la població jove de la comarca i afavorir el seu arrelament al territori".

Els nous plans locals de joventut de l’Alt Urgell són "una eina viva de transformació" i ja s’han començat a implementar al territori.

Els municipis que compten amb Pla Local de Joventut són Arsèguel, Bassella, Coll de Nargó, l'EMD Bescaran, Estamariu, Fígols i Alinyà, Josa i Tuixent, Montferrer i Castellbò, Oliana, Organyà, Cabó, Peramola, Pont de Bar, Ribera d’Urgellet, les Valls d’Aguilar, les Valls de Valira i la Vansa i Fórnols. Val a dir que alguns d’aquests municipis han optat per mancomunar-se a l’hora d’elaborar el seu pla.

Cal recordar que la Seu d’Urgell també va aprovar el passat 8 de setembre el seu Pla Local de Joventut 2016-2019, que aposta per unes polítiques "integrals i de qualitat", adreçades al jovent de la ciutat.