Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els nous quiròfans de la Seu ja estan en funcionament

Els nous quiròfans de la Seu ja estan en funcionament

Els tràmits de comprovació de les instal.lacions han alentit tres dies més la posada en marxa de la nova àrea quirúrgica del Sant Hospital
Instal.lacions del Sant Hospital
27/03/2008 13:46

La nova àrea quirúrgica de l’Hospital de la Seu d’Urgell ha entrat en funcionament finalment aquest divendes, tres dies més tard del previst inicialment per la consellera de Salut, Marina Geli, que va inaugurar la setmana passada les instal.lacions mèdiques. El gerent del Sant Hospital, Jordi Riba, ha remarcat que l’obertura dels quiròfans s’ha alentit per la complexitat dels tràmits de comprovació del sistema elèctric, de ventilació i de les bateries d’emergència. Tot i així, ha assenyalat que “no hi ha hagut cap problema important per a la posada en marxa dels nous espais quirúrgics”.

Les inspeccions tècniques les porta a terme una empresa col.laboradora del departament d’Indústria de la Generalitat de Catalunya. Els tècnics han d’emetre un certificat per a la posada en marxa dels quiròfans. Posteriorment, l’Hospital hi haurà de traslladar el material necessari per a les tasques sanitàries.

Després d'un endarreriment de deu mesos en la reforma de l'àrea quirúrgica, l’Hospital de la Seu començarà ara la millora del servei de radiologia, urgències i admissions.