Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els pares i mares de l'Albert Vives demanen una millora de l'accés al col.legi

Els pares i mares de l'Albert Vives demanen una millora de l'accés al col.legi

L’Ajuntament de la Seu assegura que s’està treballant per ‘esponjar i dignificar l’entrada i la sortida del centre escolar’
Col.legi Albert Vives
31/03/2008 12:09

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del col.legi Albert Vives ha iniciat una campanya informativa per tal de pressionar a l’Ajuntament de la Seu perquè arrangi l’entrada i sortida de l’escola urgellenca, situada vora el barri de Santa Magdalena. L’ens escolar demana als pares i mares que enviïn instàncies individualitzades sol.licitant el repintat del pas de vianants d’accés al col.legi, el canvi de la reixa que hi ha vora aquesta senyalització, i l’habilitació d’una vorera al carrer Albert Vives o bé l’aplicació de mesures de circulació que prohibeixin el pas de cotxes en aquest carrer. L’AMPA també vol que l’administració municipal permeti que el transport escolar arribi fins al col.legi i que busqui alternatives al problema d’estacionament pels pares que porten els seus fills a escola amb transport privat.

L’associació urgellenca ja ha fet arribar aquestes peticions al consistori, tot i que anima a repetir aquest gest de forma particular perquè pensa que “el recolzament individual és molt important”. La carta que s’ha fet arribar a través de la mateixa escola adjunta el paper per al tràmit administratiu.

Des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el tinent d’alcalde d’Urbanisme, Jesús Fierro, s’ha mostrat favorable a “esponjar i dignificar els accessos”. En aquest sentit, Fierro ha assegurat que algunes de les reivindicacions de millora ja estan previstes per a les pròximes setmanes. Tanmateix, ha lamentat que algun dels canvis que es proposen a la carta no depenguin directament de la voluntat política, i que només siguin possibles amb el desenvolupament urbanístic de l’Horta del Valira. El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Seu remarca que: “S’està treballant per agilitzar la remodelació del centre, i la majoria dels propietaris de la zona hi està d’acord, però és un procés lent ja que fa necessària una modificació de planejament”.