Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els participants del projecte 'Ens connectem' expliquen l'experiència en un vídeo

Els participants del projecte 'Ens connectem' expliquen l'experiència en un vídeo

La nova activitat ha substituït el consolidat programa intergeneracional 'Ens escrivim'. Per adaptar-se al confinament, s'ha substituït les cartes per missatges de Whatsapp i la trobada presencial per videoconferències
Participants del projecte 'Ens connectem'
22/05/2020 14:25

Els participants al projecte intergeneracional Ens connectem protagonitzen un vídeo que ha publicat l'Oficina Jove de l'Alt Urgell per explicar com han viscut aquesta experiència des del confinament. La gravació vol deixar testimoni de la gent gran i jove que ha participat en aquesta experiència inèdita fins ara.

Ens connectem es va crear com a alternativa provisional al ja consolidat programa Ens escrivim, en què joves i gent gran de la Seu d'Urgell, repartits en parelles, intercanvien cartes al llarg d'unes setmanes i finalment es coneixen personalment en una trobada col·lectiva presencial. Davant la impossibilitat de seguir amb aquest format a causa de les restriccions de seguretat i mobilitat per prevenir el coronavirus, es va decidir endegar un nou format, en el qual les cartes han estat substituïdes pels missatges de Whatsapp; i la trobada cara a cara, per la conversa posterior per videoconferència. 

En aquest projecte s’hi han connectat un total de 20 parelles. Després d’aquesta vivència telemàtica, la majoria han quedat per conèixer-se en persona tan bon punt ho permeti la desescalada.