Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els pensionistes de la Seu es troben per presentar la reclamació col·lectiva

Els pensionistes de la Seu es troben per presentar la reclamació col·lectiva

El grup ha convocat els interessats per adreçar-se a la Seguretat Social a sol·licitar la revalorització de les pensions La trobada serà a les 11 del matí al Centre Cívic, on hi haurà formularis per facilitar el tràmit
Pensionistes - Reunió sobre la revalorització
25/11/2013 18:14

El grup de pensionistes de la Seu d'Urgell, recentment constituït, continua avançant per fer una reclamació col·lectiva de revalorització de la pensió de l'any 2012. Dissabte passat una vintena de persones ja van passar pel Centre Cívic per omplir la sol·licitud adreçada a la Seguretat Social per reclamar aquest dret.

El següent pas es durà a terme aquest dimarts, dia 26, a les 11 del matí al Centre Cívic, on s'ha convocat totes les persones que volen fer la reclamació per tal de presentar-la de manera col·lectiva. Els interessats que no disposin del formulari poden descarregar-lo a través d'un enllaç d'internet que l'organització posa a disposició de tothom.  Al Centre Cívic també s'hi podrà trobar formularis impresos.

Tota la informació sobre els processos col·lectius de revalorització de les pensions, que s'estan duent a terme arreu del país, s'està publicant al bloc d'internet 'Salvem les pensions' (http://salvemlespensions.wordpress.com).