Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / La pesca recreativa i d'esport de base no estarà permesa fins a la fase 2 del desconfinament

La pesca recreativa i d'esport de base no estarà permesa fins a la fase 2 del desconfinament

Tanmateix, el DARP esclareix que els pescadors federats de competició ja poden entrenar. De moment, s'ha desbloquejat el programa d'expedició dels permisos, tal com havia demanat el Club de Caça i Pesca Alt Urgell
Permisos de pesca (Foto: Club de Caça i Pesca Alt Urgell)
07/05/2020 20:30

Els pescadors federats de competició poden fer entrenaments al municipi on resideixen 2 cops al dia, en les franges destinades a la pràctica esportiva, entre les 6.00 i les 10.00 h i les 20.00 i les 23.00 h. Així ho ha esclarit el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que també ha especificat que la caça i la pesca esportiva estaran permeses a partir de la fase 2 del programa de desescalada del confinament. 

L'Inspector en cap del Cos d'Agents Rurals, Josep Antoni Mur, firma una circular en què es resolen els dubtes interpretatius sorgits en relació amb la pràctica de l'esport professional i federat pel que fa a la pesca continental. En aquest sentit, la missiva especifica que només poden pescar els esportistes federats que competeixin. "En el cas de detectar-se algun pescador practicant, tot i que estigui en el municipi de residència i dins dels horaris permesos, s'obrirà una acta d'inspecció amb les seves dades", s'alerta. I s'afegeix: "El agents consultaran posteriorment amb la Federació Catalana de Pesca Esportiva i Casting la seva participació en proves oficials i, en cas que no s'hi hagi inscrit, es tramitarà l'acta de denúncia".