Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Els punts de recàrrega de PEUSA per a vehicles s'incorporen a Electromaps

Els punts de recàrrega de PEUSA per a vehicles s'incorporen a Electromaps

La plataforma permet localitzar els indrets on es pot subministrar per a cotxes. A partir d'aquest any vinent els servei serà de pagament, però seguirà sent gratuït per als clients de la companyia urgellenca
Punt de recàrrega de PEUSA per a vehicles elèctrics
04/12/2018 19:45

Des d'aquesta setmana, els punts de recàrrega de PEUSA per a automòbils estan actius a la plataforma Electromaps. Això permetrà als usuaris carregar el cotxe amb el seu clauer o a la seva aplicació per a mòbil. 

El servei mitjançant aquesta plataforma serà de pagament a partir del dia 1 de gener de 2019. El preu i condicions de pagament de cada punt es podran consultar a partir d'aquesta data a Electromaps. Tot i això, les recàrregues per als clients d'Hidroelèctrica del Valira seguiran sent gratuïtes, sempre que utilitzin la Targeta Client de la companyia.

D’altra banda, qui no sigui client d'aquest servei però sigui titular de qualsevol subministrament elèctric de PEUSA, ja sigui a l'Alt Urgell i la Cerdanya, podrà donar-se d’alta en aquest sistema, a les oficines de la companyia elèctrica urgellenca, i gaudir també d'aquesta targeta especial per a clients, que permet la recàrrega gratuïtament a les nostres estacions. Es pot sol·licitar l’alta en aquest enllaç.

Actualment, aquests punts de recàrrega estan situats a la Seu d’Urgell (un al passeig de Joan Brudieu i l'altre al carrer del Bisbe Benlloch) i també a Martinet, al peu de la carretera N-260. Formen part del Pla de Mobilitat de PEUSA que es va iniciar el 2016 i que ha inaugurat per ara un punt de recàrrega cada any.

Electromaps és una plataforma de referència europea i mundial en la mobilitat elèctrica, on s’informa dels punts de recàrrega, concessionaris, tallers, actualitat i tot allò que té a veure amb vehicles elèctrics. Els usuaris mateixos poden actualitzar la informació disponible i fer comentaris de les diferents estacions per reservar, avisar d’una avaria, valorar positivament el servei i d’altres. Per ampliar aquesta informació es pot consultar l'apartat de Mobilitat.