Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Embotits Estamariu amplia els productes aptes per a celíacs

Embotits Estamariu amplia els productes aptes per a celíacs

L’empresa alturgellenca és pionera en els aliments artesanals per al col.lectiu
Productes d'Embotits Estamariu
31/07/2007 17:36

Embotits Estamariu està ampliant la gamma de productes aptes per a celíacs i diabètics. L’emptesa alturgellenca va presentar ara fa pocs dies nous plats cuinats destinats a aquest col.lectiu com ara el trinxat de donja, l’escudella barrejada, la sopa de fredolics i la crema de cigrons amb bolets. L’acte es va fer al Palau de Pedralbes, a Barcelona, i el va presidir el conseller català d’Economia, Antoni Castells.

Embotits Estamariu ja es va adherir al Pacte pel celíac i el diabètic l’any 2005. Ara, hi ha afegit nous productes que, a més a més, són una mostra de la cuina casolana de l’Alt Urgell. L’acord l’impulsa l’Agència Catalana de Consum amb la col•laboració de les associacions de celíacs i de diabètics de Catalunya.

Els productes per a celíacs es distingeixen amb un logotip registrat per la Generalitat de Catalunya, que indica si la composició nutricional dels productes alimentaris conté la informació bàsica que necessiten els diabètics. Alhora, adverteix si l’aliment conté o no gluten, una proteïna que no toleren els celíacs.

Embotits Estamariu és una de la seixantena d’empreses que fan servir aquests logotips. ‘El Pacte del celíac i el diabètic’ és una iniciativa del govern català per millorar la qualitat de vida de les més de 340.000 persones afectades per aquestes dues malalties a Catalunya.