Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Emili Giménez cedeix el seu fons fotogràfic a l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya

Emili Giménez cedeix el seu fons fotogràfic a l'Arxiu Comarcal de la Cerdanya

El fotògraf puigcerdanès aporta més de 8.000 imatges analògiques i 66.000 de digitals El material recull bona part de la vida social cerdana del 1998 al 2008, època en què també va ser regidor
Emili Giménez - Fons fotogràfic
25/11/2013 16:21

El fotògraf Emili Giménez Garcia ha signat la cessió a l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya de la seva producció fotogràfica entre els anys 1998 i 2008. Es tracta del període en què Giménez també va ser regidor de l’Ajuntament de Puigcerdà.

Emili Giménez es dedica de manera voluntària i no professional a retratar bona part dels actes públics organitzats per l’Ajuntament. El resultat és un conjunt amplíssim de fotografia de la vida pública municipal i comarcal de la dècada passada, amb actes com ara la Cavalcada de Reis, el sopar del Trinxat, la Festa del Roser, el premi Cerdà de l’Any, la Festa de l’Estany, les inauguracions, l'homenatge a Francesc Piguillem, la Fira del Cavall o bé la Marxa Fontanera d’esquí de fons.

El volum del material cedit és molt extens, amb més de 8.000 imatges analògiques i 66.000 de digitals. Els reportatges estan ben documentats, amb informació de la data i l’esdeveniment.

Des d'aquest divendres passat, data de l’ingrés, l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya inicia el tractament arxivístic consitent en l'ordenació i catalogació del material. Un cop acabada aquesta feina les fotografies del Fons Emili Giménez restaran a disposició de tots els usuaris de l’Arxiu, és a dir, de tothom.