Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / En marxa el concurs fotogràfic dels Special Olympics 2018

En marxa el concurs fotogràfic dels Special Olympics 2018

El repte consisteix en la publicació a Instagram de fotografies que donin a conèixer l'esdeveniment esportiu i l’entorn on es desenvolupen. Les etiquetes identificatives són #FotoSpecial18, #ciutatdesport i #igersseu
Concurs fotogràfic dels Special Olympics 2018
05/10/2018 20:16

L'organització dels Jocs Special Olympics La Seu d'Urgell-Andorra la Vella, conjuntament amb el col·lectiu IgersSeu, han convocat un concurs fotogràfic per Instagram lligat a l'esdeveniment esportiu. El repte consisteix en la publicació de fotografies que donin a conèixer els Jocs Special i l’entorn on es desenvolupa.

Els participants hauran d'etiquetar les seves imatges amb les paraules #FotoSpecial18, #ciutatdesport i #igersseu. El concurs, que va començar aquest dijous, s'allargarà fins diumenge, 7 d'octubre, a les 18 hores.

Les fotografies hauran de ser inèdites i de creació pròpia. Pel que fa als temes, poden fer referència a les persones (esportistes, voluntaris, espectadors, entrenadors o jutges), o bé als Jocs (els esports, el lleure, actes, l’esbarjo o recepcions). Cal tenir en compte que les persones que prenguin part en el concurs hauran de seguir els comptes oficials dels organitzadors.

Jurat popular

El jurat triarà 10 fotografies en cadascuna de les categories establertes, i les 20 imatges seleccionades s’exposaran a l’estand que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ubicarà al Poliesportiu Municipal durant la Fira de Sant Ermengol, del 19 al 21 d’octubre de 2018. D'entre aquestes fotografies se’n triarà una única a partir dels vots que dipositin els visitants.

La  fotografia seleccionada rebrà el premi del Jurat Popular consistent en una capsa regal amb una experiència per un valor aproximat de 150 euros i un diploma acreditatiu. El segon premi serà obsequi per un valor aproximat de 80 euros i un diploma acreditatiu. Als guanyadors del tercer, quart i cinquè premi se'ls lliurarà un diploma acreditatiu de finalistes.

Bases del concurs #FotoSpecial18