Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Inscripcions obertes per participar a la cinquena edició del Workshop Ocupacional a la Seu d’Urgell

Inscripcions obertes per participar a la cinquena edició del Workshop Ocupacional a la Seu d’Urgell

La jornada s'organitza el proper dijous, 10 d’octubre, a partir de les 9 del matí, al CETAP de la capital alturgellenca
Workshop ocupacional a la Seu
03/10/2019 11:45

La Seu d’Urgell acollirà dijous vinent, 10 d’octubre, la cinquena edició del Workshop Ocupacional, una trobada entre empreses i persones demandants d’ocupació, que tindrà lloc a partir de les nou del matí al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP), ubicat a l'edifici de les Monges.

L'esdeveniment, organitzat conjuntament per l'Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i l'Oficina Jove de l’Alt Urgell, té com a objectiu facilitar l'obtenció de feina a persones de la comarca que n'estan cercant.

El 'workshop' ocupacional s’iniciarà amb una taula de benvinguda, en què hi participarà l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega; el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Miquel Sala; la directora de l’Oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a la Seu, Elisa Farré, i un representant del Servei d’Immigració del Govern d’Andorra.

Empreses i córners informatius

La trobada comptarà amb la presència d'empreses de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Principat d’Andorra, provinents de diversos sectors econòmics, com ara l’hostaleria i el comerç, l’administració d’empreses i la informàtica, entre altres. D'altra banda, al CETAP hi haurà instal·lats córners informatius relacionats amb el món laboral i la millora de competències professionals per a la recerca de feina, on les persones que ho vulguin podran informar-se durant el matí.

Les entrevistes individuals dirigides a perfils professionals més tècnics, com l’enginyeria, l’administració d’empreses o la informàtica es faran durant les últimes dues hores de la jornada, de dotze a dues del migdia. L'organització vol així que la jornada sigui eficient per a ambdues parts, ja que normalment són sectors professionals amb menys oferta i demanda laboral.

Inscripcions

El termini per a inscriure’s al Workshop Ocupacional de la Seu acaba dilluns 7 d’octubre a les dues del migdia. Els qüestionaris per apuntar-se en línia són els següents: http://bit.ly/empreses2019 (empreses) i http://bit.ly/candidat2019 (persones candidates).

Edicions anteriors

En les darreres tres edicions anteriors del workshop, que s'han organitzat de forma consecutiva, s'han formalitzat 54 contractes laborals. Hi han participat 19 empreses i 326 persones que buscaven feina. En total, es comptabilitzen 1.341 entrevistes i 370 accions als córners informatius.