Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Encamp inaugura el viaducte i la nova carretera d'accés al nucli de Vila

Encamp inaugura el viaducte i la nova carretera d'accés al nucli de Vila

13/12/2007 10:34

La parròquia d'Encamp inaugurarà la setmana vinent diferents obres de la seva xarxa viària, d'entre les que destaca el viaducte de Prada de Moles i la carretera de Riberaigües que donen accés als barris de Vila, Hort de Godí, i el Poblet d'Encamp. Durant la setmana també s'inauguraran oficialment el carrer de les Pistes, el carrer Mirador d'Encamp, la passarel·la sobre el riu Aixec, la carretera de Vila-Beixalís i la rotonda del Prat del Germà.
El Comú (Ajuntament) d'Encamp ha volgut concentrar en una setmana –la del 17 al 23 de desembre- les inauguracions oficials de les diverses infraestructures viàries que s'han realitzat recentment. Així, el dimarts 18 de desembre s'inaugurarà el nou carrer de les Pistes, que comunica el carrer Sant Jordi i el carrer Bearn, a la població del Pas de la Casa.

Segons informa l'ACN, el dimecres 19 de desembre tindrà lloc la inauguració de les millores del carrer Mirador d'Encamp, que s'ha eixamplat per afegir-hi voreres a banda i banda, a més de rectificar-ne el traçat i refer-ne les seves instal·lacions. El mateix dimecres també s'estrenarà oficialment la passarel·la sobre el riu Aixec, un pas de vianants entre el carrer Ciutat Pubilla i el carrer Bellavista.

El dijous 20 de desembre s'inaugurarà el viaducte de Prada de Moles i la carretera de Riberaigües, un nou vial que dóna accés als barris de Vila, Hort de Godí, i el Poblet d'Encamp. Finalment, el divendres dia 21 es farà la darrera inauguració, que correspon a la carretera de Vila a Beixalís i la nova rotonda del Prat del Germà, on s'ha instal·lat l'obra 'El Dallaire', de l'escultor Àngel Calvente.