Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Endavant organitza a la Seu el debat 'Canvi de cicle polític?'

Endavant organitza a la Seu el debat 'Canvi de cicle polític?'

L'acte, aquest dissabte a les 6 de la tarda a la Sala de la Immaculada, comptarà amb les intervencions de Carles Riera, Anna Arqué i Abel Caldera
Debat d'Endavant a la Seu d'Urgell
24/01/2019 09:55

L'organització política Endavant organitza a la Seu d'Urgell una jornada de debat sota el títol 'Canvi de cicle polític'. L'acte forma part d'un cicle que l'entitat de l'esquerra independentista duu a terme arreu del país i tindrà lloc aquest dissabte dia 26, a les 6 de la tarda, a la Sala de la Immaculada.

El debat comptarà com a convidats amb Carles Riera, actual portaveu de la CUP al Parlament de Catalunya; Anna Arqué, portaveu de la Comissió Internacional de Ciutadans Europeus (ICEC), i Abel Caldera, membre de l'Executiva Nacional d'Endavant-OSAN.

Segons han avançat des de l'organització, l'acte vol reflexionar sobre si realment s'està produint un canvi de cicle polític a Catalunya i quina és la tasca que cal fer al respecte tant dins com fora del Parlament. El col·loqui pretén fer una "anàlisi crítica més d'un any després de l'1-O i el 27-O", com també quins són "els límits de la institució i la gestió autonòmica de la present legislatura" passant per com queden els Països Catalans en la nova situació política. Alhora, es debatrà "com relligar els espais i moviments de lluita, el municipalisme i l’acció política de les diputades".

La jornada parteix del document presentat per Endavant OSAN el passat mes de maig, Què fer en la nova situació política al Principat?, i de les resolucions de la IX Assemblea Nacional de la formació, celebrada a Reus ara farà un any. La voluntat és, afirmen, "generar un espai de reflexió sobre el moment polític i les propostes concretes que es vol fer arribar des de l’organització, atesa la manca de concreció en l’acció parlamentària a la Generalitat de Catalunya, per una banda, i al nou cicle polític obert, per una altra".