Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Endesa renova el telecontrol de la subestació Cerdanya per millorar el servei elèctric de la comarca

Endesa renova el telecontrol de la subestació Cerdanya per millorar el servei elèctric de la comarca

L'actuació repercutirà en més de 23.000 usuaris de la companyia de 17 municipis de la zona
02/09/2014 18:16

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de renovació tecnològica a la subestació Cerdanya, situada a Alp, per incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a tota la comarca. L'actuació repercutirà en més de 23.000 usuaris de 17 municipis de la zona.

L'actuació ha consistit a instal·lar un nou sistema de telecontrol que permet accionar a distància els dispositius de maniobra des del centre de control de la companyia a Barcelona. S'eviten, així, desplaçaments d'equips sobre el terreny en cas d'incidències, s'estalvia temps en la localització d'avaries i s'agilitza la resolució i el temps d'interrupció del subministrament elèctric.

Els treballs, que han comptat amb un pressupost de 10.000 euros, formen part dels plans d'inversió per millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament i per dotar la infraestructura dels darrers avenços tecnològics.