Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Engega el servei 'Minuts Menuts', dirigit a les famílies de la Seu

Engega el servei 'Minuts Menuts', dirigit a les famílies de la Seu

Aquest espai de guarda d’infants de 0 a 3 anys vol donar temps personal a pares i mares
Minuts Menuts
03/03/2008 16:37

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Ausàs, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Teresa Casassas, han presentat aquest migdia el nou servei municipal Minuts Menuts, un espai de guarda de nens i nenes d'entre 0 i 3 anys que té com a objectiu donar resposta universal a aquelles necessitats no previstes o puntuals de les famílies empadronades a la nostra ciutat.

En aquest sentit, l’alcalde la ciutat, Jordi Ausàs, ha remarcat que amb la posada en marxa d’aquest espai social “es vol ajudar a donar temps personal a pares i mares”. Per la seva part, Teresa Casassas, ha afegit que “Minuts Menuts suposa una mesura més per donar suport a la vida familiar i contribuirà que aquesta sigui més de qualitat”.

El servei compta amb el suport de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social de la Generalitat de Catalunya. El local de Minuts Menuts, que es troba situat a l’avinguda del Salòria, número 42, es donarà a conèixer al públic a partir del pròxim dimecres. Començarà a funcionar el pròxim dilluns, 10 de març.

L’horari d’obertura de Minuts Menuts serà de dilluns a divendres de les cinc de la tarda a les vuit del vespre i els dissabtes d’11 del matí a dues del migdia. El telèfon de contacte és el 637 426 905.

La nova iniciativa té per finalitat facilitar la conciliació de la vida laboral, personal i familiar, oferir atenció integral i puntual als infants de fora de l’horari escolar, facilitar un espai d’atenció directa a la primera infància, crear un servei de qualitat dirigit a les famílies amb infants i promoure una xarxa de famílies en el municipi que els permeti la comunicació i l’intercanvi d’experiències, entre d'altres.

Com funciona

Minuts Menuts és un servei d’accés universal i disposa de 10 places de guarda. El temps màxim de permanència d’un infant al servei serà de 3 hores continuades i de 2 dies per setmana.

Els pares i les mares hauran de portar el material necessari per a la cura del seu fill o filla (bolquers, roba, etc.). A més a més, el centre disposarà d’una programació setmanal d’activitats lúdico-didàctiques.

El preu del servei és d’1 euros per hora, que s’abonarà a la recollida de l’infant. Només es podrà fer reserva de plaça el mateix dia de l’ús, trucant per telèfon al servei entres les cinc i les sis de la tarda.