Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Enquesta per valorar la Festa Major 2012 de la Seu

Enquesta per valorar la Festa Major 2012 de la Seu

Els ciutadans hi poden participar a través del web municipal L'Ajuntament urgellenc anima tothom a formar part de la Comissió de Festes
Festa Major - Logo enquesta 2012
30/10/2012 14:10

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha endegat una nova enquesta per conèixer l'opinió dels urgellencs i urgellenques sobre la Festa Major 2012 i així millorar-la. Tots els ciutadans que vulguin aportar els seus punts de vista ho poden fer a través d'una sèrie de preguntes que s'han penjat al web municipal.

La regidora de Festes i Tradicions, Meritxell Planes, ha explicat que la Comissió de Festes vol fomentar d'aquesta manera, "una vegada més", la participació ciutadana. L'enquesta ha de servir per organitzar una Festa Major 2013 "encara més participativa”.

Les enquestes es van començar a fer a l'estand de la Comissió de Festes a la Fira de Sant Ermengol. Ja se'n disposa d'unes cent, contestades pels ciutadans urgellencs.

Un dia menys

La Festa Major de la Seu ha tingut enguany un dia menys a causa de la crisi econòmica, fet que ha permès un estalvi econòmic de 25.000 euros "sense renunciar a la mateix oferta d'activitats". La Comissió de Festes ha treballat intensament amb les associacions i entitats de la ciutat i ha afirmat que gràcies a aquesta tasca "s'ha aconseguit un reequilibri en el repartiment dels actes festius".

Fer-se membre de la Comissió de Festes

En el mateix apartat del web municipal també es troba una pestanya amb el títol "Comissió de Festes, Fes-te'n membre", que vol engrescar als urgellencs i urgellenques de totes les edats a formar part de l'organització del cicle festiu de la Seu d'Urgell.

Per ser-ne membre només cal inscriure's i emplenar el formulari.