Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / ERC commemora la proclamació de la II República a Catalunya

ERC commemora la proclamació de la II República a Catalunya

La Federació de l'Alt Pirineu ha celebrat el 81è aniversari amb una trobada al Pla de les Forques de la Seu El grup polític destaca que el 14 d'abril de 1931 va ser "un dia important en la història del país"
ERC - Commemoració de la Segona República 2012
16/04/2012 10:50

Esquerra de l'Alt Pirineu s'ha reunit aquest dissabte per commemorar el 14 d'abril de 1931, la proclamació de la República Catalana. La Federació Regional d’ERC ha considerat que s’havia de recuperar la tradició de trobar-se amb motiu d'aquesta efemèride "perquè és un dia important en la història de Catalunya".

El 81è aniversari de la proclamació de la II República (1931-1936) s'ha celebrat al Pla de les Forques de la Seu d’Urgell. La trobada ha consistit en la lectura d'un manifest en què s'ha recordat la història recent del país. Tot seguit, s'ha hissat una bandera catalana i s'ha llegit un poema de Màrius Torres en record del seu germà, Víctor Torres, desaparegut el passat mes de juny. 

Des d'ERC s'ha destacat que ha estat "un acte senzill, emotiu i íntim que ha finalitzat amb un dinar popular a l’aire lliure".