Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / ERC demana la reobertura de la llar d'infants La Grandalla per donar suport als pressupostos municipals

ERC demana la reobertura de la llar d'infants La Grandalla per donar suport als pressupostos municipals

El grup republicà també reclama com a condició adequar l'edifici dels antics jutjats per instal·lar-hi les aules de cuina i teatre i l'Escola d'Adults. Les properes setmanes s'ha de començar a debatre l'elaboració dels comptes del 2018
Antic local de la Grandalla (Foto d'arxiu)
27/11/2017 12:10

El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de la Seu ha comunicat que reclamarà el compliment d'un conjunt de mesures com a condició per donar suport als propers pressupostos del consistori. Entre aquestes, la primera que demanen és la reobertura de la Llar d'Infants La Grandalla, ja que consideren que actualment hi ha "massificació i manca d'espai a la llar Els Minairons, amb l'afegit d'una previsió d'un major índex de natalitat".

La segona mesura imprescindible que planteja Esquerra és l'adequació de l'edifici dels antics jutjats, a la plaça Pati Palau, en el qual concretament proposen acollir-hi l'Aula de Cuina, l'Aula de Teatre i l'Escola de Formació d'Adults. Finalment, la formació republicana també proposa "adequar una de les dues llars d'infants per acollir un espai familiar", per tant que esdevingui "un lloc de trobada de de famílies amb infants".

ERC ha fet públiques aquestes demandes tot anticipant-se al fet que "les properes setmanes ha de començar el debat de pressupostos a l'ajuntament de la Seu d'Urgell" i per tal de recollir "les inquietuds que la població urgellenca ha fet arribar al grup municipal i, alhora, donar compliment a les mocions aprovades al consistori".

El grup encapçalat per Francesc Viaplana ha remarcat que "condicionarà el seu suport al pressupost municipal del 2018 al fet que s'inclogui aquestes propostes". Paral·lelament, ERC afirma que espera "poder treballar en l’elaboració del pressupost per tal d’incloure o modificar aquelles partides que considerin adients i coincidir així amb el model de ciutat" que consideren "millor per a la Seu".