Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / ERC demana una dotació econòmica per a la tasca de la Síndica Municipal de Greuges

ERC demana una dotació econòmica per a la tasca de la Síndica Municipal de Greuges

La moció proposa incorporar la partida al pressupost d'enguany. La formació republicana apunta que cal una major divulgació del servei perquè els veïns que ho necessitin en facin ús
Presa de possessió d'Anna Martí com a Síndica Municipal de Greuges
05/07/2018 17:45

El grup municipal d'ERC proposarà al proper ple municipal, aquest dilluns vinent, incloure al pressupost una modificació per tal que la Síndica Municipal de Greuges, Anna Martí, disposi d'una dotació econòmica "per fer difusió del servei que presta, apropar-lo a la ciutadania i mantenir-la informada de quines són les formes d'adreçar-s’hi, a més de poder fer actuacions derivades de l'oficina".

En l'exposició de motius, Esquerra explica que "actualment l'oficina de la Síndica no disposa de cap dotació econòmica específica al pressupost municipal per poder fer ús per a despeses corrents". En aquest sentit, la formació republicana creu que "és de gran interès poder difondre aquest servei per tal de fer-lo més proper, més accessible i més útil a la població", la qual ha de conèixer "quines són les funcions de la síndica municipal, com i per quins motius pot adreçar-s’hi" i disposar "de la màxima informació sobre el servei".

Per aquest motiu, ERC considera que "cal incloure al pressupost una partida específica de la que en pugui fer ús (la síndica) per realitzar tasques de difusió del servei. La proposta d'acord preveu fer la modificació pressupostària pertinent a la sessió plenària següent, prevista per al setembre. Anna Martí ha iniciat la tasca de síndica enguany en substitució d'Àngel Rúbió, que havia completat els dos mandats previstos, de cinc anys cadascun.