Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / ERC d'Organyà insta a millorar la seguretat viària al poble

ERC d'Organyà insta a millorar la seguretat viària al poble

El grup demana noves senyalitzacions i reductors de velocitat als carrers Nou i del casc antic de la vila
Senyal de trànsit - zona residencial
15/10/2007 12:09

Esquerra Republicana de Catalunya ha anunciat en una nota de premsa que presentarà una moció a l’Ajuntament d’Organyà per tal de millorar la seguretat viària del carrer Nou i dels carrers del casc antic de la vila. Segons ha informat el grup republicà, “els veïns han detectat un augment de la velocitat dels vehicles que hi transiten i la convivència entre cotxes i vianants és manifestament perillosa, sobretot en els trams on no hi ha voreres o no es disposa de cap tipus de protecció”.

ERC d’Organyà demanarà durant el pròxim plenari la implantació de senyals de trànsit d’indicació residencial en les dues entrades del carrer Nou, al carrer Santa Maria, al carrer de l’Or, al carrer del Peu, i a la Plaça de l’Església. La velocitat màxima quedaria establerta en 20 quilòmetres per hora i els conductors haurien de donar prioritat als vianants. Una altra de les peticions que formularà el grup és la instal.lació de reductors de velocitat a l’entrada i sortida de les vies principals. Així mateix, l’objectiu de la moció és sol.licitar a la delegació de Carreteres que creï un nou pas de vianants davant de l’antiga Caixa Rural i millori la senyalització dels actuals.

En un altre ordre de coses, ERC d’Organyà ha anunciat que demanarà a l’alcalde Antoni Fiol informació sobre el procés de licitació de la barra de la Festa Major per tal de saber si la desvinculació del jovent a la barra ha millorat la recaptació econòmica per a les arques municipals.