Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / ERC proposa habilitar una rampa d'accés al riu Segre a la Seu per a persones amb mobilitat reduïda

ERC proposa habilitar una rampa d'accés al riu Segre a la Seu per a persones amb mobilitat reduïda

El grup republicà considera que així es pot facilitar l'afició per la pesca i la seva transmissió generacional. La moció es debatrà al ple de dilluns vinent
El riu Segre al pas per la Seu
04/07/2018 18:31

El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell presentarà al proper plenari, aquest dilluns vinent, una moció en què proposa construir una rampa d’accés al riu i una plataforma habilitada per a persones amb dificultats de mobilitat, que pugui ser emprada per a la pràctica de la pesca.

Esquerra considera que "cal fomentar aquesta pràctica de lleure i recreativa, que en molts casos es transmet de forma intergeneracional" i que "freqüentment la practiquen una franja de població d’edat avançada, que sovint tenen dificultats en l’estabilitat i l’equilibri". La formació republicana hi afegeix que això també pot facilitar que puguin provar la pràctica de la pesca persones amb discapacitat física, i recorden que la pesca és una afició molt arrelada i estesa a l'Alt Urgell i al Pirineu.

A l'exposició de motius, ERC hi apunta que al municipi de la Seu "l’accés al riu és abrupte i no es disposa de cap espai on puguin accedir-hi persones amb dificultat de mobilitat", cosa que actualment en fa impossible la pràctica per a determinats col·lectius. La proposta d'acord demana que l'Ajuntament incorpori al pressupost municipal la partida necessària per a la construcció de la rampa i la plataforma i que sigui efectiva a l’inici de la temporada de pesca 2019.