Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Ermengol Puig, nou president d'Òmnium a l'Alt Urgell

Ermengol Puig, nou president d'Òmnium a l'Alt Urgell

L'entitat vol reforçar l'organització d'activitats i el lema 'Llengua, cultura, país'
Òmnium Cultural
18/12/2007 11:14

La delegació d'Òmnium Cultural Alt Urgell ha renovat la seva junta per fer front al pròxim quadrienni. En el marc de l'homenatge al centenari del naixement de mossèn Albert Vives es va celebrar l'assemblea anual i la renovació de la junta.

Ermengol Puig és el nou president de la delegació. Com a secretària, s'ha escollit Anna Farré, la tresorera serà Núria Oliva; i els vocals, Laura Ingla, Anna Serra, Núria Tomàs, Eduard Boldú, Josep Sansegundo i Jordi Dalmau.

Òmnium Alt Urgell té prevista la propera activitat el 25 de gener. Dins del marc de l'exposició itinerant sobre nouvinguts ubicada a Organyà 'Som d'aquí', es durà a terme una xerrada col·loqui amb Matthew Tree, escriptor anglès resident a Catalunya des del 1984. Va publicar el seu primer llibre en català l'any 1990. És conegut per les seves col·laboracions a diversos programes de Televisió de Catalunya com 'La cosa nostra' o el més actual 'Passatgers'.

Òmnium Cultural té 21 delegacions comarcals i set grups locals. A més a més, compta amb sis delegacions funcionals que porten a terme una tasca més específica en un camp concret de la llengua catalana i la cultura. Aquesta entitat va ser fundada l'any 1961 per treballar de forma activa en la promoció i normalització de la llengua, cultura i identitat de Catalunya. En l'actualitat, Òmnium vol esdevenir el punt de trobada de la societat civil. Amb la iniciativa de portar més enllà la llengua, la cultura i l país.