Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Es comença a distribuir el llibret de la Festa Major de la Seu

Es comença a distribuir el llibret de la Festa Major de la Seu

La setmana vinent també es repartirà a totes les llars el programa de butxaca, que permet consultar tots els actes. RàdioSeu, emissora oficial, oferirà programació especial de la celebració entre el 21 i el 29 d'agost
Festa Major de la Seu 2017
09/08/2017 15:15

Aquest dimecres ja s’ha començat a distribuir el llibret oficial de la Festa Major 2017 de la Seu d’Urgell. Els exemplars es reparteixen entre el centenar d’empreses col·laboradores i també, per al públic general i fins a exhaurir existències, a l’oficina de Turisme Seu, a la planta baixa de l’Espai Ermengol, i a l’oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

La regidora de Festes de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, ha destacat que “la suma d’esforços, entusiasme i il·lusió ens permet oferir a la ciutat un llibret amb un programa d’actes atractiu, divers i fidel a les nostres arrels i tradicions”. A l’interior de la publicació, editada per l’empresa local Formes, s’hi pot trobar el programa complet d’actes i informació detallada sobre alguns dels seus protagonistes, juntament amb la salutació de l’alcalde, articles relacionats amb l’esdeveniment i imatges d’anteriors edicions.

Paral·lelament, Iscla ha avançat que al llarg de la setmana vinent l’Ajuntament de la Seu distribuirà a totes les llars del municipi el programa de butxaca de la Festa Major, amb un format més pràctic i que permet consultar en tot moment la totalitat dels actes previstos mentre es gaudeix de la festa al carrer. El programa també es publicarà els propers dies al web de la Festa Major (www.fmlaseu.cat/programa), que també actualitzarà informació a través dels perfils de Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i Google+. L’etiqueta de l’esdeveniment és #fmlaseu.

De la seva part, RàdioSeu, emissora oficial de la Festa Major, ja iniciarà la seva programació especial el proper dilluns 21 d’agost, amb entrevistes cada migdia al programa ‘Carretera i Manta’ i l’última hora als informatius (107.2 FM); i al llarg de tots els dies de celebració oferirà programació en directe, amb la retransmissió d’actes com el Pregó i informació constant a través dels perfils de l’emissora a les xarxes socials i a la seva pàgina web (www.radioseu.cat), des d’on també es pot escoltar l’emissió en directe i recuperar entrevistes ‘A la carta’.

Cal recordar que el gruix d’actes de la Festa Major de la Seu seran entre el 25 i el 29 d’agost –de divendres a dimarts-, però que els dies previs ja hi haurà algunes activitats vinculades a la celebració, com ara l’inici dels assaigs del Ball Cerdà (a partir de dilluns dia 21) o bé el Teatre de Festa Major (dijous dia 24), entre d’altres.