Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Es crea l'Assemblea Social de la Seu

Es crea l'Assemblea Social de la Seu

El col.lectiu, que vol denunciar situacions socials injustes, és obert a tothom El divendres 3 de febrer organitza un debat sobre el sistema laboral i la seva reforma imminent
Assemblea social de la Seu - Cartell xerrada
26/01/2012 10:39

Una part dels integrants del moviment dels Indignats a l'Alt Urgell ha creat recentment l'Assemblea Social de la Seu, que vol denunciar i aportar solucions a les "situacions socials injustes i sovint extremes que es viuen a la ciutat". El col.lectiu es reuneix tots els dilluns a les 19.30 hores al centre cívic 'El Passeig' i és obert a tothom.

L'entitat, que disposa d'un grup al facebook, té un funcionament assembleari i es concep sense lideratges personals i integrant diverses ideologies. Entre les propostes que posa sobre la taula hi ha, per exemple, la sol.licitud d'obrir els horts socials de la Seu a totes les edats. Els integrants de l'Assemblea ofereixen donar part del cultiu al Banc dels Aliments.

Una altre dels eixos de treball actual és la col.laboració en la recollida d'articles de segona mà. Així mateix, es planteja el debat sobre les retallades en l'àmbit sanitari al CAP i al Sant Hospital de la Seu. El col.lectiu defensa clarament en el seu ideari "una educació i una sanitat pública i de qualitat".

Debat sobre la reforma laboral

El primer acte que organitzarà l'Assemblea Social de la Seu és una taula rodona sobre el sistema laboral i la seva imminent reforma, que tindrà lloc el pròxim divendres, 3 de febrer, a les 20.00 hores, al centre cívic 'El Passeig'.

L'acte comptarà amb la presència del director de l'Oficina de Treball de la Generalitat de Catalunya (OTG), Josep Maria Pasques, acompanyat de representants sindicals de la Unió General de Treballadors (UGT), la Unió de Sindicats de Treballadors d'Ensenyament de Catalunya (USTEC), Comissions Obreres (CCOO) i la Coordinadora Obrera Sindical (COS).