Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Es posa en marxa a la Seu el Centre d'Orientació Familiar Santa Maria d'Urgell

Es posa en marxa a la Seu el Centre d'Orientació Familiar Santa Maria d'Urgell

Es tracta d'un nou servei de la Parròquia de Sant Ot que té com a objectiu ajudar les famílies i les persones en dificultats
Centre d'Orientació Familiar Santa Maria d'Urgell
03/12/2019 11:05

La Parròquia de Sant Ot de la Seu d'Urgell ha posat en marxa al Casal Parroquial el Centre d'Orientació Familiar (COF) Santa Maria d'Urgell. Es tracta d'un nou servei que té com a objectiu "enfortir les famílies i ajudar les persones en dificultats".

El rector de la parròquia, mossèn Ignasi Navarri i Benet, i la directora del COF, l'advocada Carmen Ruiz González, van presentar el recurs el passat 18 de novembre. El projecte també compta amb un metge, una mediadora, una psicòloga i un educador, que centren la seva tasca en oferir suport "legal, emocional, social i espiritual" a les persones que ho sol·liciten.

Entre les qüestions que s'hi tracten hi ha dificultats i problemes personals, de relació o bioètics, des de diverses vessants. L'acompanyament, orientació i assessorament es fa en base a l'antropologia cristiana i en col·laboració amb d'altres Centres d'Orientació Familiar i diverses organitzacions, sense oferir tractaments professionals.

Des de la Parròquia de Sant Ot s'assenyala que la voluntat del nou servei és "impulsar el desenvolupament humà i la defensa de la vida i la llibertat de les persones, especialment a través de la formació".

L'atenció del COF a les persones interessades es fa de manera presencial els primers dijous de mes, d'11.30 a 13 h, al Casal Parroquial de la Seu d'Urgell, i de forma telefònica permanentment al telèfon 640 31 77 55.