Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Es posa en marxa el Club Esportiu Cerdanya Pirineus

Es posa en marxa el Club Esportiu Cerdanya Pirineus

La presentació de la nova entitat es va dur a terme aquest diumenge, a la Sala de Convencions del Cerdanya Resort Prullans
Presentació del nou Club Esportiu Cerdanya Pirineus (Foto: CECP)
26/11/2015 10:50

El nou Club Esportiu Cerdanya Pirineus s'ha presentat aquest diumenge, 22 de novembre, a la Sala de Convencions del Cerdanya Resort de Prullans. La nova entitat va donar-se a conèixer amb una sortida de running en què hi van participar una vintena de corredors, els quals van gaudir d'un circuit d'spa gratuït. Tot seguit, es va explicar públicament la iniciativa i es va oferir un aperitiu. 

La presentació, que va aplegar un centenar de persones i una quarantena de nens, va comptar amb l'assistència d'autoritats de tota la Cerdanya i esportistes cerdans d'alt nivell. Segons ha informat el club, el president de Cerdanya Resort, David Isern, va ser l'encarregat de donar la benvinguda i fer un breu discurs. Precisament, l'empresa que dirigeix serà el principal espònsor del club esportiu. Isern va manifestar el seu compromís a implicar-se en les iniciatives de la Cerdanya i transmetre valors dins i fora de l'empresa.

Xavier Casanovas, com a president del Club Esportiu Cerdanya Pirineus, va explicar com va néixer el club i els seus objectius, a més d'obrir la porta a tots els assistents a fer-se socis i a formar-ne part activa. Casanovas va remarcar que es tracta d'una entitat "de tots els ceretans i alturgellencs" i va demanar la col.laboració de tothom.

Xavier Guiu va ser l'encarregat de fer l'explicació més tècnica i estructural del club, fent referència a les seccions, l'estructura, l'organització, els projectes, les quotes i els avantatges per als socis o els espònsors. Va ser una xerrada profunda i molt detallada per tal que quedessin molt clares les directrius del club i el seu gran potencial.

Emma Roca i José Antonio Hermida

També van intervenir en l'acte Emma Roca i José Antonio Hermida, que com a ceretans i esportistes d'alt nivell van voler posar el seu granet de sorra al projecte. Ambdós van destacar la importància de la creació del club com a base per a la formació dels nens envers la natura i l'esport. Ambdós van animar la direcció del club a continuar endavant.

Per acabar i com a cloenda, Albert Piñeira, alcalde de Puigcerdà, va incidir novament en la importància del nou club per a la Cerdanya i l'Alt Urgell. Piñeira va destacar que es tracta d'un projecte "ambiciós, integrador i de territori, on tothom s'hi pot identificar". L'alcalde va donar l'enhorabona a la junta del club per aquesta iniciativa i va obrir les portes a qualsevol tipus del col.laboració.