Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Es posa en marxa una web de blocs del Pirineu

Es posa en marxa una web de blocs del Pirineu

La pàgina www.blocairesdelpirineu.com centralitzarà la informació pirinenca
Logo Blocaires del Pirineu
05/03/2008 12:06

El col.lectiu Blocaires del Pirineu ja ha posat en marxa una web de blocs pirinencs, que vol centralitzar tota la informació relativa al territori en un sol espai de la xarxa. Aquesta iniciativa permetrà accedir de forma ràpida a les darreres actualitzacions dels membres de l’associació. Qualsevol blocaire pirinenc podrà inscriure’s al bloc de blocs, prèvia acceptació d’unes condicions de funcionament.

En la presentació del bloc s’indica que “aquesta plataforma és un punt de trobada vertebrador de les múltiples realitats de les terres del Pirineu, que té vocació d'esdevenir un mitjà de comunicació alternatiu de les comarques de muntanya: sense director, sense caps de secció, sense editorial, sense lligams comercials, actualitzat diàriament, amb una plantilla de col•laboradors i opinadors lliure i plural i regulada segons el sentit comú i el respecte als altres”.

'Blocairesdelpirineu.com' neix amb la voluntat d’oferir uns continguts que “disten de les notícies que es publiquen als mitjans de comunicació escrits, però que s’acosten més a la realitat dels habitants d’aquesta serralada que uneix dos mars”. Amb aquest bloc el Pirineu es posiciona al mateix nivell que altres territoris que ja disposen de plataformes d’aquest tipus.

Blocaires del Pirineu es defineix com una associació ‘neutral’ i que no respon a cap finalitat política, sectària o lucrativa. Tots els membres poden expressar amb total llibertat les seves opinions, sempre que no manquin al respecte i el sentit comú. Cada blocaire assumeix a títol personal la responsabilitat dels continguts propis del seu lloc web.