Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Es posa en servei la nova aula prefabricada de la Llar d'Infants La Grandalla

Es posa en servei la nova aula prefabricada de la Llar d'Infants La Grandalla

Amb aquest nou espai, es dóna resposta a les sol·licituds presentades per les famílies que havien quedat fora en el procés de preinscripció
La Grandalla - Aula Prefabricada
28/11/2007 13:51

Avui ja s’ha posat en servei la nova aula prefabricada de la llar municipal d’infants La Grandalla del carrer Capdevila de La Seu d’Urgell que acollirà un total de 13 nens i nenes d’1 a 2 anys d’edat.

Amb la instal·lació d’aquest mòdul, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell dóna resposta a totes les famílies que havien quedat excloses en el procés de preinscripció, i això comporta que tots els infants que havien sol·licitat entrar a La Grandalla en aquest període tinguin plaça en aquest centre educatiu de 0 a 3 anys. La regidora d’Educació, Mireia Alba, ha destacat “l’aposta de l’Ajuntament per donar resposta a les famílies urgellenques” i ha valorat “l’esforç econòmic important que suposa aquesta aposta, tant en infraestructura com en nou personal”.

Aquesta nova aula de P1 compta amb dues educadores de manera permanent i està equipada com una aula més del centre, és a dir, té calefacció i aire condicionat, i tot el mobiliari, material i joguines necessàries que ha de tenir una classe per a infants d’1 i 2 anys. I com tota la resta de les aules de La Grandalla, també compleix amb la normativa de seguretat que es requereix per aquest tipus de centre.

L’aula prefabricada es troba situada just davant el pati de la llar d’infants amb un accés directe, fet que ha comportat obrir una part de la tanca del centre. Alhora, s’ha aprofitat també per crear una sortida d’emergència que dóna a la pista poliesportiva de l’edifici del centre cultural Les Monges.