Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Es presenta la primera associació de defensa dels animals de l'Alt Urgell

Es presenta la primera associació de defensa dels animals de l'Alt Urgell

La Veu dels Animals farà el seu primer acte públic aquest dijous al vespre, al Centre Cívic El Passeig L'entitat vol conscienciar de les obligacions que comporta tenir una mascota, per tal de prevenir els abandonaments
La Veu dels Animals
25/03/2008 09:52

Aquest dijous al vespre es farà la presentació pública de la primera associació comarcal de l’Alt Urgell per a la divulgació i promoció dels drets dels animals. L'acte serà a 2/4 de 9, al Centre Cívic El Passeig, a la Seu.

L’entitat neix amb el nom de “La Veu dels Animals”, fruit de la convicció de molts propietaris d’animals domèstics. El col.lectiu vol promoure els valors de solidaritat, lliurament generós i amistat sense límits que els animals mantenen al llarg de la seva vida. La presidenta de la nova associació, Nadia Burot, situa com els primers objectius fomentar l'adopció d'animals, controlar la població de gats abandonats i consciènciar de les obligacions que comporta tenir una mascota.

El col.lectiu també vol aconseguir que es permeti l'entrada de gossos d'assistència personal als locals públics.

L’entitat s’ha creat amb el suport ciutadà i també amb el dels responsables del refugi d’animals supracomarcal, on molts membres de l’entitat treballen com a voluntaris fent tasques d’assistència amb els gossos i gats abandonats. Burot espera que amb la presentació pública s'aconsegueixi més col.laboradors.

En la xerrada d'aquest dijous s'oferirà més informació sobre les activitats que durà a terme La Veu dels Animals i sobre com es poden fer socis les persones que hi vulguin donar suport.