Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Es reprèn la connexió a internet a la Seu després d'una nova avaria a l'ADSL

Es reprèn la connexió a internet a la Seu després d'una nova avaria a l'ADSL

L'aturada es va iniciar a primera hora de la tarda i va afectar centenars d'usuaris durant la resta de la jornada
Pantalla ordinador
25/10/2007 09:12

Una avaria a la línia ADSL de Telefònica va deixar ahir novament la Seu d’Urgell i rodalies sense Internet i sense accés a cap dels serveis de la xarxa, com ara el correu electrònic o documentació online. El servei s'ha reprès aquesta matinada passada.

L’aturada de la línia es va iniciar a primera hora de la tarda i va afectar durant la resta de la jornda centenars d’usuaris, entre empreses, institucions, serveis públics, estudiants i particulars. També en va patir les conseqüències el Centre Tecnològic, que recentment ha estrenat les seves instal.lacions al complex cultural de Les Monges. Tècnics del Consell Comarcal es van posar en contacte amb Telefónica per demanar informació sobre l’avaria en l’ADSL i sobre com es resoldria.

Aquest tipus de problemes amb l’accés a internet ja es repeteixen de manera periòdica a la Seu i repercuteixen de forma evident en la feina rutinària de moltes empreses en les quals la xarxa hi té un paper important. De fet, l’última avaria de consideració va ser ara fa tot just un mes, el 21 de setembre passat, i es va perllongar durant gairebé tot un dia.