Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Esportistes de la Seu participen en un programa d'orientació laboral i formativa

Esportistes de la Seu participen en un programa d'orientació laboral i formativa

El Consell Superior d'Esports vol garantir-los un bon futur professional El programa inclou els piragüistes Guillermo Díez-Canedo, Alberto Díez-Canedo, Josep Salsas i Samuel Hernanz, a més del pilot Jordi Pascuet  
Guillermo Díez-Canedo
01/12/2009 17:38

Cinc esportistes de la Seu d’Urgell estan participant d’un programa d’orientació formativa i laboral impulsada pel Consell Superior d’Esports. El pla pretén assegurar un bon futur professional a joves que han destacat en el món de l’esport a escala nacional i internacional.

En el programa hi estan inclosos els piragüistes Guillermo Díez-Canedo, Alberto Díez-Canedo, Josep Salsas i Samuel Hernanz, i el pilot de trial Jordi Pascuet. Els esportistes compten amb un tutor que els orienta per poder compaginar millor la competició amb els estudis o amb la feina.

En el cas de Guille Díez-Canedo, per exemple, actualment està estudiant INEF a Lleida i és a punt d’acabar Enginyeria de Sistemes Informàtics a través de la UOC. De la seva part, Jordi Pascuet encara participa en proves destacades però la combina amb l’impuls d’una escola de trial i amb l’espectacle Trial Shows, al costat de Marcel Justribó.

A nivell estatal, en el programa d’atenció hi participen un total de 600 esportistes d’elit, dels quals 377 són homes i 223 són dones.