Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Espot renovarà el centre de visitants del Parc Nacional d'Aigüestortes

Espot renovarà el centre de visitants del Parc Nacional d'Aigüestortes

Les obres, que duraran tres anys, es retarden pel soterrament d'unes línies de telèfon i d'alta tensió
18/04/2012 17:46

El centre de visitants del Parc Nacional d'Aigüestortes a Espot es comença a reformar. Les obres, però, es retardaran unes setmanes per problemes amb una línia elèctrica i de telèfon, que s'han de soterrar.

La manca d'entesa amb Telefònica i Fecsa-Endesa per soterrar els cables fa que l'inici de les obres es retardi. Agustí Perot, alcalde d'Espot, espera que aquests problemes se solucionin aviat, si bé apunta que els treballs poden durar tres anys. La construcció d'aquest centre suposarà una inversió de més de 4,5 milions d'€.

L'empresa Vias i Construcciones SA es va adjudicar a començament de març la construcció del centre al ser l'oferta més avantatjosa. Es construirà a l'entrada d'Espot i serà el primer d'aquestes característiques del Parc Nacional.