Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Estudi per conèixer la situació de les persones LGBTI de l'Alt Urgell

Estudi per conèixer la situació de les persones LGBTI de l'Alt Urgell

Fins al 15 de gener els alturgellencs poden respondre un dels tres qüestionaris que s'han habilitat per elaborar la diagnosi. En la iniciativa hi col·labora l'Associació Colors de Ponent
Estudi de la situació de les persones LGBTI
22/12/2017 17:45

El Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a través del Consorci d'Atenció a les Persones, ha iniciat la fase de diagnosi per a l'elaboració del Pla comarcal d’igualtat per raó d’orientació sexual i identitat de gènere.

Fins al 15 de gener els alturgellencs poden respondre un dels tres qüestionaris per detectar les necessitats i la situació en què viuen les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals o intersexuals de la comarca. L’Associació Colors de Ponent, col·lectiu LGBTI de Lleida, col·labora en la fase d’estudi. Els qüestionaris estan disponibles al web de l'entitat.

L’Alt Urgell vol promoure la implementació de la Llei 11/14 en tots aquells continguts que siguin competència local (educació, salut, seguretat, comunicació, lleure i en l’àmbit de les contractacions) mitjançant un pla local de polítiques públiques en aquest àmbit. El següent pas serà realitzar entrevistes personalitzades a persones claus, així com la celebració de tallers de participació ciutadana.

Qüestionaris

Es poden contestar les enquestes en els següents enllaços: 

Qüestionari per a treballadors i treballadores públiques: http://colorsdeponent.cat/enquestes/index.php/357381?lang=ca

Qüestionari per a persones LGTBI: http://colorsdeponent.cat/enquestes/index.php/192582?lang=ca

Qüestionari per a la població en general: http://colorsdeponent.cat/enquestes/index.php/982591?lang=ca

Per més informació cal adreçar-se al correu igualtat@capau.cat o a l’àrea d’igualtat del Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.