Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Estudiants de l'Institut Joan Brudieu organitzen una Gimcana Matemàtica per a alumnes de primària de la Seu

Estudiants de l'Institut Joan Brudieu organitzen una Gimcana Matemàtica per a alumnes de primària de la Seu

Els joves de 3r d'ESO han desenvolupat l'activitat de forma cooperativa tot desenvolupant càlcul mental, geometria i estadística. A la proposta hi han participat infants de totes les escoles del municipi
Participants a la Gimcana Matemàtica, a l'Escola Albert Vives (Foto: Institut Joan Brudieu)
14/05/2019 09:25

Els estudiants de 3r d'ESO de l’Institut Joan Brudieu han organitzat una Gimcana Matemàtica per als alumnes de 5è de primària de totes les escoles de la Seu d’Urgell: Albert Vives, Pau Claris, La Salle, La Valira i la ZER Urgellet (Castellciutat). L'activitat es va dur a terme el passat dia 3 de maig.

Aquesta gimcana és el resultat d’un projecte que han desenvolupat els alumnes de l'institut en el qual, de forma cooperativa, han dissenyat les proves, han elaborat el material, l’han testat per detectar punts forts i febles i finalment, després d’incorporar les millores necessàries, l'han coordinat per als nens i nenes dels centres educatius de primària de la ciutat.

Tots els estudiants de secundària implicats en l'activitat alumnes han treballat competències de l’àmbit matemàtic, en un context lúdic i de gamificació. Així, han jugat amb el càlcul mental, la geometria, les fraccions i l’estadística, entre d’altres.