Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Èxit de la II Trobada de Corals de l'Alt Pirineu

Èxit de la II Trobada de Corals de l'Alt Pirineu

El concert va omplir la Sala de Sant Domènec en el marc de la Fira de Sant Ermengol. L'acte va reunir quatre grups de l'Alt Urgell amb l'objectiu de convidar comarques veïnes en futures edicions
II Trobada de Corals de l'Alt Pirineu
18/10/2017 13:55

La Sala de Sant Domènec de la Seu d'Urgell es va omplir aquest diumenge passat per a la celebració de la II Trobada de Corals de l'Alt Pirineu. L'acte es feia en el marc de la Fira de Sant Ermengol i va comptar amb la participació de quatre agrupacions de l'Alt Urgell: la Coral Signum, dirigida per Rafel Llobet; el Cor de Gent Gran de la Seu, encapçalada per Toni Bernadó; Noves Gospel, a càrrec d'Ilse Segers, i la Sant Andreu d'Oliana, amb la direcció de Jaume Patsí i Joan Muntada.

Rafel Llobet, com a coordinador de la trobada, ha destacat l'augment de participació respecte de la primera edició i la implicació dels grups vocals de la comarca, que han afrontat l'esdeveniment amb una gran motivació. De cara a properes edicions, els organitzadors estudiaran la possibilitat de convertir la trobada en plenament pirinenca tot convidant-hi corals de comarques veïnes.

Cada grup va interpretar un nombre reduït de peces en un acte que va durar poc més d'una hora. Tots els cantaires van finalitzar l'esdeveniment cantant conjuntament l'himne nacional de Catalunya, Els Segadors.