Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Èxit de participació a la 3a edició de la Jornada de Joc i Educació del Pirineu

Èxit de participació a la 3a edició de la Jornada de Joc i Educació del Pirineu

A la trobada, sota el títol "Rol a les aules", hi han pres part 65 professionals del món de l'ensenyament d'arreu de Catalunya. L'activitat, que s'ha dut a terme al Col·legi La Salle, s'ha emmarcat en el Festival del Joc del Pirineu
Jornada de Joc i Educació del Pirineu al Col·legi La Salle (Foto: La Salle)
14/11/2018 10:40

L'Escola La Salle de la Seu d'Urgell ha fet un bon balanç de la 3a edició de la Jornada de Joc i Educació del Pirineu, que es va dur a terme al centre educatiu el passat dissabte, 10 de novembre, en el marc del Festival del Joc del Pirineu. A la trobada, sota el títol "Rol a les aules", hi van prendre part 65 professionals del món de l'ensenyament d'arreu de Catalunya.

Els participants van poder compartir les seves experiències i conèixer recursos i indicacions bàsiques per tenir una primera presa de contacte amb els jocs de rol en el marc de l'aprenentatge. La jornada formativa estava certificada per l’ICE de la Universitat de Lleida en 15 hores.

La formació va anar a càrrec d'Òscar de Paula, Natxo Maté, David Díaz, Sergi Sánchez i Maria Sabiote. Durant la jornada també es va fer la presentació del Catàleg d'Experiències Lúdiques (CEL), a través Laboratori de Jocs, que inclou un gran banc de recursos amb estratègies relacionades amb el joc a l’educació.