Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Èxit del IX Campionat de Karate TKFI-Vila de la Seu d'Urgell

Èxit del IX Campionat de Karate TKFI-Vila de la Seu d'Urgell

La competició ha comptat amb 230 participants, provinents de clubs d'arreu de Catalunya i de Saragossa. La Karate Tradicional Pirineus ha quedat classificada en segon lloc, darrera del club de Montornés del Vallés
Participants del IX Campionat de Karate TDFI - Vila de la Seu d'Urgell (Foto: Joan Gombau)
14/02/2017 11:40

El pavelló municipal de la Seu d'Urgell ha acollit aquest diumenge, 12 de febrer, el IX Campionat de Karate TKFI. La competició, organitzada per la Karate Tradicional Pirineus, ha comptat amb 230 participants provinents de Montornés del Vallés, Alpicat, Sabadell, Manresa, Sant Feliu de Guíxols, Llívia, Puigcerdà, Saragossa, Valls i Sant Boi, a més dels karatekes del Centre d’Entrenament d’Arts Marcials urgellenc.

La Karate Tradicional Pirineus ha quedat classificada en segon lloc, darrera del club de Montornés del Vallés, actualment l'entitat amb més llicències i més campions nacionals, estatals i internacionals que hi ha a Catalunya.

La prova ha disposat d'una important infraestructura organitzativa i tècnica, amb 4 tatamis controlats per sistema informàtic de gestió i amb un gran nombre de voluntaris.

Exercici en cadira de rodes

L'organització destaca també enguany la presència del Colegio Espartidero, de Saragossa. Un dels alumnes, que s'ha iniciat en el para-karate, ha ofert un exercici en cadira de rodes acompanyat dels seus companys de classe. Durant la competició també s'ha viscut altres moments molt emotius, com el kata equips família, en què germans, pares/mares-fill/filles fan equip i competeixen amb altres grups familiars.

Agraïment

La Karate Tradicional Pirineus agraeix a la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell la seva implicació i col·laboració en l’èxit d’aquest campionat. Així mateix, també fa arribar l'agraïment a Fuji Mae per la seva col·laboració logística amb els tatamis; a l’Hotel Nice per acollir a la majoria de la gent que va pernoctar a la Seu, a més de fer el dinar de cloenda. Finalment, l'organització també fa un reconeixement als pares i mares per la seva col·laboració i suport. "Amb ells volem aconseguir que el club Karate Pirineus se situï entre els millors de Catalunya", s'indica.