Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Exposició de pintures de Miquel Mas al Museu Diocesà de la Seu d'Urgell

Exposició de pintures de Miquel Mas al Museu Diocesà de la Seu d'Urgell

La inauguració compta aquest divendres amb la presència del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras La mostra de l'artista plàstic es podrà visitar fins al 29 d'agost
Museu Diocesà - Exposició Miquel Mas
25/06/2010 10:33

Una exposició de pintures de l'artista plàstic Miquel Mas es fins al 29 d'agost al Museu Diocesà de la Seu d'Urgell, annex a la Catedral romànica de Sant Maria.

La inauguració de la mostra, que està prevista per avui a les vuit del vespre, serà presidida per l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives. El pintor serà presentat pel conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Joan Manuel Tresserras.

L'entrada a l'acte serà per la plaça del Deganat. La resta de dies s'accedirà a l'exposició per la porta principal del Museu. L'obra de Miquel Mas es podrà visitar en els horaris d'obertura establerts al conjunt catedralici.

La mostra, segons informa Europa Press, ha estat organitzada pel Director del Museu Diocesà de la Seu d'Urgell, mossèn Antoni Cagigós Soro.