Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Exposició 'La Ciutat dels Nens', a la Seu d'Urgell

Exposició 'La Ciutat dels Nens', a la Seu d'Urgell

La mostra, que es pot veure a la Sala 'La Cuina', l'han organitzat la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del COAC i ’Escola Municipal d’Art de la Seu d’Urgell. Bon balanç de la jornada sobre el Parc Olímpic del Segre
10/06/2019 17:35

La Sala 'La Cuina', ubicada al Centre Cultural Les Monges de la Seu, acull fins al 24 de juny l’exposició “La Ciutat dels Nens”, en què es pot veure, a través de peces de fang i dibuixos, com seria la ciutat ideal per a nois i noies de 5 a 12 anys. L'activitat, organitzada conjuntament per la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’Escola Municipal d’Art de la Seu d’Urgell, forma part d'una mostra conjunta de treballs artístics, que es va inaugurar el passat 3 de juny.

D'altra banda, la Delegació del Pirineu de la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha fet un bon balanç de la jornada de dissabte a la capital alturgellenca, que es presentava sota el títol “El Parc Olímpic del Segre. La transformació del riu a la Seu d’Urgell (1982-1992)”. L’alcalde en funcions de la localitat, Albert Batalla, va donar la benvinguda als assistents, mentre que el delegat al Pirineu del COAC, Ricard Lobo, va ser l’encarregat de presentar la proposta al Centre Cívic El Passeig.

Seguidament, en el mateix espai, es va inaugurar l'exposició “La transformació del riu a la Seu d’Urgell (1982-1992)”, que va comptar amb una explicació a càrrec de l’enginyer de camins Ramon Ganyet. L'enginyer urgellenc va fer una aproximació als projectes d’obres de la canalització del riu, la reparcel·lació, el sanejament d’aigües residuals i accessos, el parc urbà i l’edifici de serveis.

A més, els assistents van poder visitar el Parc Olímpic del Segre amb la visita guiada “La gestió esportiva i econòmica del Parc del Segre”, que va dur a terme Francesc Ganyet, gerent del Parc del Segre.

  • Exposició 'La ciutat dels nens' (Foto: COAC Pirineu)
  • Jornada sobre el Parc Olímpic del Segre (Foto: COAC Pirineu)