Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals


Sou a: Inici / Notícies / Exquisitarium s’incorpora a Menja’t l’Alt Urgell i elaborarà tres plats amb productes de l’associació

Exquisitarium s’incorpora a Menja’t l’Alt Urgell i elaborarà tres plats amb productes de l’associació

La plataforma alturgellenca considera que l'empresa d'Oliana pot ajudar a donar visibilitat als productors de la comarca
Plats d'Exquisitarium
15/05/2020 20:10

L'empresa de plats cuinats ultracongelats Exquisitarium, ubicada a Oliana, ha entrat a formar part de l’associació Menja't l'Alt Urgell. La plataforma de productes de Km 0 ja suma 26 socis. "Es tracta d’un gran pas a l’hora de potenciar el producte local i de proximitat, ja que la implantació i el prestigi d’Exquisitarium a nivell nacional i internacional pot ajudar molt a donar visibilitat als productors alturgellencs", han indicat des del col·lectiu.

Així, mitjançant els productes de diferents productors de Menja’t l’Alt Urgell, l’empresa ha elaborat tres receptes típiques de la comarca i les ha incorporat a la seva línia “Tasty”. Aquestes receptes són el trinxat de l’Alt Urgell, fet amb les patates ecològiques d’Ecofranch de Montferrer; el fricandó de vedella amb bolets, elaborat amb la vedella ecològica de la Ramaderia Ca l’Andreu d’Alàs, i l’espatlla de xai confitada a baixa temperatura amb bolets, cuinada amb el xai de Ca l’Àngel de Peramola.

Els tres són plats elaborats de manera tradicional i congelats perquè es mantinguin igual que acabats de cuinar. El trinxat i el fricandó són envasats per poder ser escalfats directament al microones. L’espatlla de xai és sencera i cuita al buit a baixa temperatura amb els bolets. En aquest cas, s’ha de deixar descongelar i escalfar tapada al forn.

Vídeo